Advies
250m2 showroom, alles werkend
Snelle levering
klik hier voor B2B handelsprijzen
0
Advies
250m2 showroom, alles werkend
Snelle levering

Disclaimer

Disclaimer voor de website www.terrasverwarming.nl

Intellectueel eigendom

Het kopiëren van teksten en afbeeldingen op deze website is alleen toegestaan wanneer u dit voor persoonlijk gebruik doet.
Zonder duidelijke schriftelijke toestemming van Zondag Terrasverwarming, is het dus niet toegestaan teksten of afbeeldingen op deze website te verspreiden via bijvoorbeeld internet.
Het intellectueel eigendom berust bij Zondag Terrasverwarming in Rosmalen.

Geen garantie op juistheid

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer- dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Zondag Terrasverwarming te mogen claimen of te veronderstellen.

Zondag Terrasverwarming streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie op deze website wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid.
Wij behouden ons het recht voor om deze informatie te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling.
Zondag Terrasverwarming aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staan waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van Zondag Terrasverwarming op deze pagina:
https://www.terrasverwarming.nl/service/disclaimer/

Persoonlijk account

Een account aanmaken kan makkelijk zijn

9Review LogoWij scoren een 9 op Kiyoh

Zondag Terrasverwarming

Westeind 11
5245 NL Rosmalen
Nederland Bekijk op Google Maps

NL817017872B01
18055625

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking